top of page
CABINET%2525252520GOL%25252525201_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

SERVICII

Cabinetul nostru oferă o gamă completă de servicii stomatologice, de la detartraj și airflow, la ortodenție și chirurgie dentară.

Contactați-ne pentru mai multe informații, un plan personalizat de tratament și pentru a cunoaște dentistul dumneavoastră de nădejde în Săcele.

SERVICII ȘI TARIFE: Image
logo%20nou%20_edited.jpg

PROFILAXIE

Profilaxia se referă la ansamblul de măsuri medico-sanitare menite să prevină apariția și răspândirea bolilor. Profilaxia are un rol important în menținerea integrității și sănătății orale. Primul pas către o profilaxie corectă este igiena orală corespunzătoare efectuată acasă si apoi igienizarea profesională în cabinetul stomatologic.


 Igienizarea profesională constă în:

  • Detartrajul cu ultrasunete

  • Air-flow

  • Periaj profesional

  • Fluorizare

logo%20nou%20_edited.jpg

PROTETICĂ

Protetica dentară este acea specializare a stomatologiei care are în vedere reabilitarea dentiției pacientului pentru a-i oferi un zâmbet echilibrat estetic și funcțional. Lucrările protetice sunt recomandate în următoarele cazuri:

  • Înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă

  • Dentiție îngălbenită sau decolorată

  • Dinți prea mici sau prea mari

  • Dinți înghesuiți sau cu spații interdentare mari

  • Remodelare gingivală

logo%20nou%20_edited.jpg

ODONTOLOGIE

Odontologia este specialitatea medicinei dentare care tratează lezunile carioase și cele necarioase – fracturi, distrofii, leziuni de uzură dentară. Modelarea suprafețelor dinților este importantă, atât din punct de vedere funcțional cât și estetic. Cu cât leziunea dintelui este descoperită mai devreme, cu atât cresc șansele ca dintele să rămână cât mai aproape de forma inițială, fără a mai fi necesare intervenții de odontologie majore.

logo%20nou%20_edited.jpg

IMPLANTOLOGIE

Implantologia este ramura stomatologiei care are rolul de a rezolva problemele legate de lipsa dinților, cunoscută și sub denumirea de edentație, sau a celor grav deteriorați cu ajutorul implanturilor dentare. 
Implantologia impune gingii sănătoase și o structură osoasă potrivită pentru susținerea implantului. Atunci când recurgem la înlocuirea unui dinte cu un implant, procedura în implantologie poate fi una de o zi (implanturi cărora li se atașează imediat și o coroană provizorie) sau poate fi vorba despre tehnicile clasice, ce conectează coroana la implant după cateva luni de osteointegrare.

logo%20nou%20_edited.jpg

PARODONTOLOGIE

Parodontologia este partea de medicină dentară care se ocupă cu tratamentul bolilor ce apar la țesuturile de susținere ale dinților.
În prezent, bolii parodontale i s-a atribuit o importanţă tot mai mare, ca factor determinant în pierderea dinţilor. Tot mai puţini dinţi se pierd datorită cariei dentare, în comparaţie cu pierderea lor cauzată de boala parodontală.

logo%20nou%20_edited.jpg

ENDODONȚIE

Endodonția este ramura medicinei dentare ce se ocupă cu tratamentul canalelor radiculare, adică tratamentul dinților atunci când distrucția coronară este atât de avansată, încât se ajunge la extirparea nervului. Menținerea dinților pe arcade cât mai mult timp, depinde de corectitudinea tratamentului endodontic. Un tratament corect se poate realiza doar cu aparatură și materiale de calitate și vizează salvarea și păstrarea a cât mai multor dinți.

logo%20nou%20_edited.jpg

ANALIZĂ OCLUZALĂ

Analiza ocluzală constă într-un proces de evaluare complexă a modului în care pacientul mușcă. O mușcătură corectă duce la o digestie ușoară, la o vorbire fluentă. În cazul unei malocluzii (mușcătură incorectă) pot apărea numeroase probleme de sănătate, nu doar orală ci și digestivă, sau chiar generală, iar actul de vorbire este de asemenea afectat.

logo%20nou%20_edited.jpg

ESTETICĂ DENTARĂ

Se spune că un zambet natural și sănătos dezvăluie multe detalii despre o persoană. Un zâmbet natural ne conferă o stare de bine și un tonus bun. Pentru a asigura un zâmbet strălucitor folosim mai multe metode de albire profesională.

logo%20nou%20_edited.jpg

CHIRURGIE
DENTO-ALVEOLARĂ

Chirurgia dentară (orală sau dento-alveolară) este o ramuă deosebit de importantă în stomatologie si ajută la rezolvarea complicațiilor orale care împiedică funcționarea și restaurarea danturii.

SERVICII ȘI TARIFE: Our Services
bottom of page